Cornelis Monsma,  geboren in Maart 1945,  emigreerde in 1981  met zijn vrouw en vier kinderen van Friesland naar Nieuw Zeeland waar hij nu werkt als een fulltime kunstschilder.

Over een tijdsbestek van ongeveer tien jaar heeft hij voornamelijk in de U.S.A en Nieuw Zeeland een reputatie in de visuele kunst weten op te bouwen, hetgeen resulteerde in tevreden klanten en talloze supporters van zijn werk wereldwijd.

Verscheidene Christelijk getinte Amerikaanse maandbladen en E-Zines hebben over de jaren artikelen aan hem en z'n werk gewijd.

De Christelijke visie welke doorschemert in zijn werk, is een van een sterk persoonlijke geloofsbeleving, inplaats van een theologische kerk-visie. Mede hierdoor heeft hij toegang kunnen vinden in veel situaties waar het Christelijke stempel uitsluitend wordt beoordeelt op openheid.

Het werd tevens tijd om ook het "moederland" met een web site te voorzien, zodat men ook hier ten volle van dit werk zou kunnen genieten.

Als u vragen of opmerkingen hebt, schroom niet om contact met de kunstenaar op te nemen door op het envelopje te klikken.

Bless you all!